Δωρεάν μεταφορικά από 45€
Μέχρι 4 άτοκες δόσεις!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των παραγγελιών, γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

1.Αντικαταβολή.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εταιρείας Courier.


2. Παραλαβή από την έδρα μας.

Κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα της Εταιρείας μας και να πληρώσετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής.

 

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό.

Κατάθεση χρημάτων στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (Όνομα Δικαιούχου : ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (IBAN GR6901721030005103101956115)

ALPHA BANK   (IBAN GR8001408830883002101031010)

Με την κατάθεση μετρητών επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6936-647517  ή μέσω sms ή της εφαρμογής viber ή μέσω e-mail info@kallirroi.gr, για να δρομολογηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας.


4. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων με έμβασμα από λογαριασμούς άλλων τραπεζών οι προμήθειες που θα προκύψουν και αφορούν σε έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συνυπολογίζονται στην τελική αξία της παραγγελίας (αξία προϊόντος, έξοδα courier, αντικαταβολή)


5. Σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία  δεχόμαστε όλες τις κάρτες, εκτός των Diners & Αmerican Express.

Για τις αγορές με την κάρτα σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας e-pos της Tράπεζας Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία, εφόσον ο χρήστης για οποιαδήποτε πληρωμή μεταφέρεται μέσω της εφαρμογής σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας, προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε χρέωση/πίστωση στο λογαριασμό του. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα έως και (4) τεσσάρων άτοκων δόσεων και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με χρήση πιστωτικής κάρτας. Αναλυτικότερα για ποσά αγορών από 30€ έως 49,99€, μπορείτε να κάνετε χρήση έως και (2) δύο άτοκων δόσεων. Για ποσά αγορών από 50€ έως 69,99€ μπορείτε α κάνετε χρήση έως και (3) τριών άτοκων δόσεων, και τέλος για αγορές άνω του ποσού των 70€ έως (4) τέσσερις άτοκες δόσεις.

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες του χρήστη, όπως ο αριθμός της κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή του, παρέχονται στο πλαίσιο πληρωμής/χρέωσης του αντίστοιχου λογαριασμού ως ανωτέρω και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο κατά τη μεταφορά του χρήστη στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας, ενώ η Εταιρεία

μας δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.